今日の宿題です。

2020 慶應 一般(1次) 看護医療

以下の各文の(      )内から,最も適切な語句をそれぞれ1つずつ選び,解答欄のその記号を○で囲みなさい。

 

1.Well, I’ve waited long enough… I guess I can’t (A.go over  B.look into  C.put off  D.think over) doing my homework any longer.

 

2.Hi, I’m just (A.call  B.called  C.calling  D.to call) to confirm our reservation for Friday.

 

3.This traffic is terrible. Why didn’t I listen to my friend when she told me (A.take  B.taking  C.to take  D.took) the train?

 

4.If you had practiced your talk a few more times it (A.had been  B.was  C.would be  D.would have been) better.

 

5.I don’t like the idea (A.for  B.of  C.that  D.which) using robots as nurses.

 

6.I (A.had never eaten  B.never eat  C.was never eaten  D.was never eating) raw fish before I came to Japan.

 

7.I was really excited to see the new superhero movie, but it was actually pretty (A.disappoint  B.disappointed  C.disappointing  D.disappointingly).

 

8.I’m going to have (A.me picked up by my parents  B.me to be picked up by my parents  C.my parents pick me up  D.my parents to pick me up) at the station.

 

9.Miho’s parents won’t let her (A.go  B.going  C.to go  D.to going) to the concert.

 

10.I never curse or use rude language. I simply (A.didn’t rise  B.don’t rise  C.wasn’t raised  D.won’t raise) that way.

 

11.This year I want to (A.challenge  B.challenge myself  C.challenging  D.challenging myself) to getting a 750 on the TOEIC!

 

12.I try and try to enjoy watching soccer, but I’m just not (A.interest  B.interested  C.interesting  D.interestingly) in it.

 

13.I have a headache; I’d (A.rather  B.rather not  C.rather not to  D.rather to not) go to this party.

 

14.I hope to study abroad in (A.a UK  B.some UK  C.the UK  D.UK) someday.

 

15.I had a pet hamster, but he got (A.around  B.away  C.in  D.off) and I never saw him again.

 

16.Do you know if (A.is Takashi coming  B.Takashi is coming  C.Takashi to come  D.will Takashi come) to school today?

 

17.(A.Between  B.By  C.Throughout  D.With) history, people have been keeping dogs as pets.

 

18.My cousin’s band, The Wild Flamingos, (A.are playing  B.is playing  C.play  D.to play) a concert in the park next weekend.

 

19.People living in Tokyo don’t need a car to get (A.around  B.in  C.on  D.up).

 

20.I don’t know what (A.means this word  B.the meaning this word  C.this word means  D.this word’s meaning).

 

【解答1】2020 慶應義塾大学 2/11,一般(1次) 看護医療

  1. C
  2. C
  3. C
  4. D
  5. B
  6. A
  7. C
  8. C
  9. A
  10. C
  11. B
  12. B
  13. B
  14. C
  15. B
  16. B
  17. C
  18. B
  19. A
  20. C
体験授業・お問合せ・料金

オンラインで英語塾をお探しの方

料金・コース

一部仮想通貨(主軸コイン)でのお支払いも可能です。

授業について
  • 入会金:33,000円(税込み、振込不要、授業準備・指定教材の購入として)
  • 教材費:実費(入会金である程度用意することになります)
  • 指導形態はオンラインのみ(SkypeまたはZoom)
  • コースは個別指導またはコーチングプラン、塾生のみ集団授業あり
  • 小中学生はiPadとApple Pencilが必要です
小学生~社会人

60分 11,000円(税込み)

1回 1.0h~

※1回の時間数、週の回数はお選び頂けます。

    ※第5週がある場合は料金がプラスになります。またはお休み可能です。
    ※受験生は成績が上がり次第、別途で当塾の集団授業がある場合がございます

    短期集中コース

    短期の方は入会金不要です。

    コマ数は自由に設定可能です。

    【受講例①】

    • 1回1.5h~
    • 週5
    • 4週

    【受講例②】

    1週間だけ短期で、2時間×7回

    コーチングプラン

    月額 19,900円

    ・参考書の月間計画
    ・月1でミーティング(1hほど)
    ・LINEなどで質問対応(添削は無し)

    限定5名まで(2021/10/6 募集開始)

    お問い合わせ・体験授業

    体験授業(一時的に有料)をご希望の方、入塾を考えられている方は以下のLINEまたはお問い合わせフォームからご連絡ください。

    ビジネス用のLINEですので、もし気が変わって問い合わせをしなかったとしてもブロック可能です。

    友だち追加

     

    お問い合わせフォームはこちら

    日本全国・海外対応のオンライン英語塾です。

    関東、関西、北陸、東北、北海道、海外駐在員の方やお子様も受講中です。

    特に、大学受験、医学部受験、高校入試、苦手克服、英検に強い塾です。

    また、愛知三重岐阜で英語塾をお探しの方、東海、滝、南女、南男、淑徳、愛知、その他公立、高田、広尾小石川、その他公立高校、小学生、中学生、社会人が所属しております。

    Twitterでフォローしよう